Hvad koster en podcast?

Der findes ikke to podcasts og behov, der er ens. Derfor afhænger prisen på produktionen af en podcast også meget af indholdet.

Vi har samlet en række eksempler nedenfor, som kan give dig en idé om prisniveauet hos GoLittle Creative.

Podcastmarkedet er et af de hastigst voksende medier, og 43% af danskerne lytter allerede og 35% af danskerne lytter til en podcast hver uge.

En podcast er således et fantastisk redskab til at nå ud til sit publikum og sin målgruppe og er særdeles velegnet til markedsføring af brands, budskaber og kampagner. Ligeledes kan en podcast også generere indtægt.

Hvilken type podcast skal produceres?

Det er vigtigt at tænke over, hvilken type podcast der er den rigtige for dit budskab. En dokumentar? En samtalepodcast? En fiktiv fortælling? Eller noget helt fjerde. 

Prisen afhænger også af, hvor meget idé- og konceptudvikling der skal laves. Er der én eller flere værter, og hvilken værtsprofil er der tale om.

Skal der laves studieoptagelser eller reportageoptagelser, og hvor stort er arbejdet med research, planlægning, manuskriptskrivning og koordinering.

Og så har antallet af episoder også en betydning. Jo færre episoder, der skal produceres, jo dyrere bliver episoderne. Jo flere episoder, jo billigere.

Alt dette er elementer, der er med til at bestemme prisen.

Vi hjælper dig med det hele

Hos GoLittle Creative hjælper vi dig med alt fra idéudvikling og research til produktion, optagelse, redigering, projektledelse og promovering. 

Når vi prissætter en podcast, er det helt uforpligtende og sker i tæt samarbejde med dig for at sikre, at du får det ønskede projekt til den bedste pris.

Priseksempler på forskellige podcasts

Men hvad koster produktion af en podcast så?

Eksempel 1:

Prisen for en fuld studieproduktion, som GoLittle Creative producerer fra A-Z, starter på ca. 25.000 ex. moms pr. episode.

Eksempel 2:

Prisen for en reportagepodcast starter på ca. 30.000 ex. moms pr. episode.

Eksempel 3:

Har du selv idéen, konceptet, værten og gæsterne og mangler blot et professionelt podcaststudie, løbende sparring og hjælp til let redigering og udgivelse, starter prisen på ca. 5.000 ex. moms pr. episode.

Få et uforpligtende oplæg

Går du med tanker om at få produceret en podcast? Udfyld formularen og lad os komme med et helt uforpligtende oplæg til, hvordan dine visioner bliver forvandlet til “Verdens bedst lyd”.

Vi kontakter dig indenfor 24 timer man-fre.